Oppgradere badet?

Badet er kanskje det rommet i din bolig som krever mest fagteknisk kompetanse. En totalrenovering av badet er avhengig av detaljert planlegging av alt fra røropplegg til kvalitet på flis og størrelsen på innredningen. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen uansett om du skal totalrenovere eller bare gjøre noen oppgraderinger.

Der kompetanse og erfaring utgjør forskjellen…

BADEROMMET / WC-ROMMET

Badet er kanskje det rommet i din bolig som krever mest fagteknisk kompetanse. En totalrenovering av badet er avhengig av detaljert planlegging av alt fra røropplegg til kvalitet på flis og størrelsen på innredningen.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og tar gjerne ansvar for gjennomføringen fra A til Å slik at du kan fokusere på andre ting.

VASKEROMMET

Et fint, trygt og funksjonelt vaskerom blir fort tatt for gitt når man allerede har det, og er et stort savn når man ikke har det. Å etablere et vaskerom i din bolig trenger ikke å være et komplisert prosjekt så lenge du har tilgang på vann og elektrisitet, og har gode løsninger for lekkasjesikring / vannstopp.

Vi hjelper deg med den beste løsningen for ditt budsjett!

KJØKKENET – DET NYE VÅTROMMET?

De siste årene har våre kjøkken fått flere og flere vanntilkoblede maskiner og er mer utsatt for vannskader enn noensinne. I følge statistikken er nå kjøkkenet det rommet som er mest utsatt for vannskade.

Våre erfarne fagfolk kan bidra både med installasjon og rådgivning på ulike løsninger for ditt kjøkken – nytt som gammelt.